50-річна Дженніфер Еністон продовжує тішити шанувальників кінокартинами, в яких їй дістаються головні ролі. Так, після комедійного мюзиклу "Пампушка", голлівудська зірка постала в кардинально іншому образі в драмі "Загадкове вбивство" (Murder Mystery). Мережу вже підриває перший трейлер до стрічки, пише 24.

Оскільки зйомками фільму "Загадкове вбивство" (Murder Mystery) займається кінокомпанія Netflix, перший офіційний трейлер з'явився на їхньому YouTube-каналі.

Про кінокартину, яку зняли в жанрах детективу та драми, прихильники Дженніфер Еністон говорять ще з 2018 року, коли тільки стало відомо про її вихід. Колегою актриси по знімальному майданчику став 52-річний Адам Сендлер. У парі вони створили ідеальний комедійний тандем.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

За сюжетом, Дженніфер і Адам – подружжя, яке відправилося у Європу в романтичну подорож. У дорозі вони познайомилися з грошовитим чоловіком, який одразу запрошує їх провести разом час на приватній яхті літнього багача. Однак все виявиться не так просто і безхмарно, як вони собі уявляли. Під час відпочинку мільярдера-господаря вбивають. Першими підозрюваними для поліції стають малознайомі йому Нік та Одрі, яких зіграли голлівудські актори.

Зйомки фільму проходили в Італії. Прем'єра довгоочікуваної картини запланована на червень 2019 року.

Нагадаємо, буквально днями відома компанія Warner Bros. Entertainment показала перший трейлер довгоочікуваного фільму «Джокер». Картина розповість передісторію найсерйознішого ворога Бетмена.

Дія фільму відбувається в 1980 роках. Клоун Артур Флек (Хоакін Фенікс) після довгої відсутності приїжджає в Готем, щоб подбати про мати і спробувати побудувати кар'єру комедіанта. Флек якимось чином пов'язаний з впливовою родиною Уейном, один із членів якої пізніше стане супергероєм Бетменом.

Нагадаємо, що голлівудська актриса Марго Роббі опублікувала у своєму Instagram новий знімок в образі Харлін Квінн.

Як повідомляв портал Знай.uа, зовсім недавно режисер нового фільму про Джокера Тодд Філіпс опублікував відеоролик з актором Хоакіном Феніксом в образі Джокера.

Також портал Знай.uа писав, що в мережі опублікували перші фото зі знімального майданчика, включаючи знімки актора Хоакіна Фенікса в ролі суперлиходія Джокера.