Учасник гурту "Океан Ельзи" Мілош Єліч, який, за чутками, збирався покинути колектив, стане татом в четвертий раз.

Про це українські ЗМІ дізналися після того, як сербський музикант і його дружина Наталя з'явилися на прем'єрі фільму "Месники: Фінал" в одному зі столичних кінотеатрів.

На опублікованих кадрах помітно значно кругленький живіт дружини Наталії. При цьому відомо, що поповнення у родині зіркового клавішника легендарного гурту відбудеться вже найближчим часом.

До слова, 37-річний Мілош з дружиною виховують трьох дітей - двох хлопчиків і одну дівчинку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто відзначити, що Мілош Єліч став учасником гурту у далекому 2004 року. При цьому він грає не лише на клавішах, але й займається аранжуванням композицій. Він також активно створює авторську музику для кіно, театральних вистав, і акустичних проектів.

Варто нагадати, що лідер легендарного українського гурту Святослав Вакарчук розпочав всеукраїнський тур із камерним оркестром містами України. У повідомленні сказано, що фронтмен гурту "Океан Ельзи " Святослав Вакарчук розпочав тур з Одеси, де дав одразу два концерти. Попереду - 12 великих міст.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Свої хіти співак виконував, акомпануючи собі на роялі у супроводі камерного оркестру під диригуванням Мілоша Єліча. Ущент забиті зали - на концерт запросили й родичів полонених у Росії моряків.

Нагадаємо, лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук отримав масу критичних коментарів на свою адресу від українців. Причиною стала реакція вокаліста на результати першого туру виборів президента.

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні відбулися вибори президента. За даними національного екзит-полу Володимир Зеленський набрав 73,2% голосів виборців, ЦВК вже обробила 90% протоколів, тому можна стверджувати що Зеленський — майбутній президент країни. Раніше він очолював студію "Квартал 95", яка припинить існування у звичному форматі.

Також "Знай.ua" писав, що гурт O. TORVALD презентувала відразу два кліпи, в яких розповідає одну історію: болю, відчаю, пошуків, а потім – возз'єднання і надії. Як хлопці знову зібралися і що робили весь рік.

"Секта 25%": як політтехнологи Порошенка розколюють країну - Чаплига