Зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець не тільки успішна актриса, але і щаслива мама трьох дітей - 16-річної доньки Марії та двійнят Каті і Вані, яких вона народила у 2016-му році.

Олена Кравець з дітьми

Увесь цей час Кравець намагалася тримати молодших дітей подалі від публіки і не показувала їх облич. Однак артистка вирішила, що настав час представити їх шанувальникам - під час інтерв'ю Жені Жигаліній для youtube-каналу "Женин журнал" вона вперше показала своїх двійнят.

"Я їх трошки ховала. У кожної мами свої забобони", – пояснила Кравець.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами Олени, Ваня і Катя, яким зараз 2,5 роки, дуже різні, але при цьому підтримують один одного.

"Вони ніби з різних планет. Інь і янь такий. Катя - філософ, учений, трошки космічна дівчинка, задумлива, мрійлива. Іванко теж дуже чутливий хлопець, але він - ракета земля-космос. ... Як мені здається, вони доповнюють один одного. Я собі їх такими і уявляла, коли ходила вагітна", - розповідає шоувумен та щаслива мама.

Діти Олени Кравець

"Думала, що у мене буде ось такий син - шебутний, не сором'язливий, вогонь, запальничка. І донька тоненька балериночка, принцесска. Їй, звичайно, іноді доводиться тяжко, тому що Ваня сильніший, більший, першим народився - на дві хвилини старший. Тому іноді прилітає Каті. Вона ще не завжди вміє за себе постояти. "Розбірки" між ними відбуваються, але при цьому діти підтримують один одного, вони не можуть один без одного. Наприклад, якщо Каті погано, Ваня завжди пожаліє і погладить. У них дуже тісний зв'язок на енергетичному рівні", - розповідає актриса.

Артистка також розповіла, що в питаннях виховання вона - досить м'яка мама і ніколи не карає своїх дітей.

"Ми народжуємо коханих людей. Я не розумію, чому потрібно вибудовувати з ними відносини з позиції "я вище і старше". Я намагаюся максимально їх зрозуміти, пам'ятати себе в їхньому віці, оскільки це дуже сильно допомагає. Ми часто забуваємо, що колись відчували себе також і нам теж було по-різному. І дорослі реагували не так, як нам хотілося в той момент", - вважає Кравець.

Нагадаємо, донька української актриси і адміністративного директора "Студії Квартал-95" Олени Кравець - Маша Кравець надзвичайно сильно любить ділитися зі своїми підписниками у соціальній мережі Instagram фото з особистого життя, а так само - досягненнями.

Як повідомляв раніше Знай.ua, головна красуня 95 Кварталу Олена Кравець вперше заговорила про політичні амбіції.

Також Знай.ua писав про те, що Олена Кравець вперше показала дітей.