Відома українська співачка Софія Ротару привітала всіх зі світлим святом Пасхи і виклала кадри з фотосесії на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Співачка постала перед своїми шанувальниками в чорній, напівпрозорій сукні з вишивкою і підкорила всіх своїм молодим, квітучим виглядом.

Шанувальники залишили під знімками багато теплих слів на адресу артистки. В коментарях вони відзначили, що краса і талант співачки з роками не в'януть. Підписники побажали співачці довгих років життя, творчої наснаги та міцного здоров'я.

Софія Ротару

"Як, ну як можна так не змінюватися?", "Дорога Софія Михайлівна, ми Вас теж вітаємо зі Світлим Святом! Хочу побажати Вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя всій Вашій родині, всього-на-всього", "Яка прекрасна жінка", "Софія Михайлівна, ви неймовірна! Ми вас дуже любимо! Будьте здорова і щаслива!", "Жінка-весна", "Як можна виглядати настільки добре?"

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Софія Ротару

"Наша красуня,сама найкраща,поза віку і поза конкуренцією, ніяка Алла близько не стоїть навіть,як ми Вас любимо, частіше радуйте нас,будь ласка, новими фотографіями", " Яка ви красива і молода! ", "Фотки вийшли класні як ніколи! В такій красі живете, аж позаздрити можна", " І вас! Головне будьте здорові і щасливі! Фотографії шикарні, слів немає!", "Ви вмієте підняти настрій", "Дивишся на Вас і око радіє! Живіть довго, здоров'я Вам і всіх благ!", "Жінка, яка з роками лише гарнішає!"

Нагадаємо, племінниця Софії Ротару, українська співачка Соня Кей поділилася яскравими знімками з весілля в Індії. Дівчина зізналася, що найбільш вражаючим для неї став ритуал нанесення традиційного орнаменту на шкіру нареченої.

Раніше Знай.uа повідомляв, що у мережі з'явилася інформація про те, що у народної артиски України Софії Ротару серйозні проблеми зі здоров'ям. Все настільки погано, що зірці довелося пройти курс хіміотерапії.

Також портал Знай.uа писав, російський шоумен і гуморист Максим Галкін показав в Instagram, як його діти Ліза і Гаррі проводять час вдома в підмосковному селі Грязь.