Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в соціальній мережі Instagram, як проводить час з сім'єю у Німеччині.

Ані Лорак
Ані Лорак

Виконавиця, якій приписують роман з Сергієм Лазарєвим, проводить час в Нижній Саксонії, в Ганновері. На фотознімку, який Кароліна виклала на своїй сторінці, вона зображена з двома братами: Ігорем і Андрієм.

"Family time!"- підписала фото Лорак.


Виконавиця позує в підлітковому вбранні з мінімум макіяжу і зачіскою-пучком.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В коментарях шанувальники співачки пишуть свою думку на рахунок такого кадру:
"Спочатку подумала ,що Лазарєв ліворуч", "Ззаду на будівлі масонський знак", "Це сатанинський храм", "Яка ви чарівна без макіяжу", " Ви така щаслива", "Я спочатку подумала що це Лазарєв зліва, ну добре", "Ваша любов - це так красиво", "Ви з братами! Виглядаєте як 16-річна дівчинка"

"А хто ці хлопці?", "Веселка Ви наша", "А фотографує Софійка, напевно", "Брати на Зеленського схожі , вона на алкашку", "Просто не впізнати без бойової розмальовки. Без тонн косметики просто 16 років", "Дуже добре, коли є спілкування зі своїми близькими", "Знову Лорак сс*ти захотіла!", "Звичайно, сімейне свято, близьким треба приділяти увагу і час. Скільки того життя - мить!"

Раніше портал "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.