Відома українська співачка, екс-солістка групи "ВІА Гра" Міша Романова опублікувала зворушливе зізнання Максу Барських. Передає Clutch.

Артистка опублікувала у своєму Instagram пікантний знімок, на якому зображена в гримерці разом зі своїм бойфрендом, відомим українським співаком Максом Барських.

"Немає щасливішої дівчини ніж та, у якої за спиною сильне чоловіче плече…" – написала Романова.

Більшість шанувальників зворушила мила публікація Романової, але знайшлися й ті, які розкритикували пост. Деякі користувачі вважають, що стосунки між екс-віагрою і Барських існують лише для піару.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

"Чудесні, схожі, як брат і сестра. Може і здається, але ви точно споріднені душі", "Блін, такого чоловіка забрала собі. Очі б мої цього не бачили", "Всім коментаторам, які "лободаивлееваревнуюкмаксу" скажу так: вам Міші подякувати б варто було, що вона теж в свій час підштовхнула Макса до музики і співу ще зі школи. І ображати і гнати на неї – саме останнє і тупе. Якщо для вас вивалити ненависть на людину, яку ви не знаєте, – норм, то ви й не гідні бути фанатом Макса або тієї ж Івлєєвої, або Лободи. Ви знаєте про Мішу і про Макса рівно на половину або навіть менше, але вважаєте, що вже в курсі всього" – пишуть в коментарях.

Нагадаємо, відомий український кліпмейкер і зірка "Орла і решки" Алан Бадоєв розповів, скільки витратив на подарунок своєму другу Максу Барських.

Раніше Знай.uа повідомляв, дружина Валерія Меладзе і колишня учасниця групи "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва здивувала фанатів знімком, на якому позує у незвичайному ніжному образі.

Також Знай.uа писав, відома українська співачка Віра Брежнєва порадувала підписників новим вельми незвичайним фото. На своїй сторінці у соцмережі Віра Брежнєва опублікувала цікаву фотографію у пацанському вбранні.