Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже милим селфі, привітавши шанувальників з травневими святами. Так, артистка зізналася, що після скандалів відправляється на відпочинок, після чого повернеться на сцену з новими силами. Варто нагадати, що в протягом пари тижнів Світлана піддалася одразу кільком скандалам, пов'язаними з шоу "Голос. Діти" і звинуваченнями від організаторів її концертів в Берліні.

"обожнюю травневі !!
полетіла набиратися сил 🕊
І знову в тур🐝🐝
а ви?", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Як завжди круто!незрівнянна!!!❤️", "Красуня!", "головне добре відпочити і не думати про роботу 😀😀😀😀😀 😜😜😜😜😜", "🔥🔥🔥😍😍😍😍😍😍😍@lobodaofficial красуня🔥🔥😍😍", "Набирайтеся, набирайтеся сил, тому що скоро знову будете висаджувати міста 🔥🤤Прекрасного відпочинку, зі святом ❤️".

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється ннею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.