Російська теле - і радіоведуча, співачка і кіноактриса Анфіса Чехова останнім часом кардинально змінилася. Колись пухкенька апетитна дівчина зменшилася майже вдвічі. Але, як з'ясувалося, досягти таких розмірів їй вдалося вкрай складним шляхом.

Анфіса Чехова

Чехова не жадібна, тому почала щосили ділитися секретами свого магічного перетворення. Поки всі знаменитості ганяються за новомодними методами схуднення, ведуча віддана старими дідівськими способам.

"Краще голодування і старих добрих клізм нічого не існує" - запевнила Анфіса.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Але дівчина стверджує, що всі процедури проводить під ретельним наглядом лікарів у клініці.

Але також Чехова дотримується і дієтичного харчування, різко обмежуючи споживання цукру зокрема. Вона зізнається, що при попаданні цукру в організм, шкіра реагує миттєво: обліплює прищами.

Крім усього цього знаменитість труїть поразитів в організмі.

"Здала аналізи: у мене знайшли купу всього. Потім мені розповіли, що паразити живуть у кожного з нас і у всіх органах. Звичні аналізи в поліклініках їх не показують. Тепер паразитів продовжую труїти регулярно." - згадує Чехова.

Зараз Анфіса абсолютно щаслива, не бачить в собі недоліків і в будь-якому одязі виглядає королевою:
"Зараз мій зовнішній вигляд мене повністю влаштовує. А раніше у мене було стільки невдалих образів! Коли дивлюся старі фотографії, зроблені у часи «секс з Анфісою Чеховою», весь час думаю: «Як би зробити так, щоб їх ніхто не бачив?»"

Нагадаємо, відома російська телеведуча Анфіса Чехова, яка пару років тому скинула цілих 25 кілограмів і вже близько року тримає себе у формі, вирішила зайнятися ще і балетом.

Раніше Знай.ua повідомляв, Анфіса Чехова розповіла, що секрет якісного сексу для неї полягає у надмірній вазі. Раніше ведуча важила 90 кілограмів і це дозволяло їй можливість менше втомлюватися під час інтиму.

Також Знай.ua писав, гаряча і чарівна телеведуча Анфіса Чехова зараз відпочиває у Греції, а днями вона порадувала шанувальників безліччю фотографій практично без нічого.