Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала в дуже незвичайному вбранні зі сцени в містечку Карлсруе. Так, артистка відправилася з шоу-туром "Діва" до Німеччини, заспівавши один зі своїх хітів у відвертому боді тілесного кольору і пухнастій білій довгій шубі.

"🙏🏽", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "знову в купальнику і шубі.де смак?", "Красива жінка, красивий голос, а навіщо вічно майже голою бігати?", "Вульгарненько,та ще колір бежевий,скоро в нижній білизні співатимуть", "Останнім часом забуває просто одягнутися !!Зовсім немає ніякого сорому ;Показувати свої інтимні місця -це ознака шизофренії !!", "І чому зараз у артистів,при такій можливості,нема реально красивих,багатих костюмів..???шикарних костюмів....,то піжами одягнуть,то труси......економія?", "Ти як Бузова?, в купальниках стала на сцену виходити!".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.