Київська кавер-група B&B Project зіграла попурі з відомих пісень німецької групи Rammstein. Відповідне атмосферне відео з'явилося на офіційному YouTube-каналі групи.

Музиканти B&B Project зіграли на кнопковому акордеоні та бандурі мікс з декількох знакових хітів легендарного колективу.

Так, в ролику можна почути композиції Du Hast, Меіп Herz Brennt, Sonne, а також нову композицію Deutschland, кліп на яку викликав бурхливі обговорення.

Крім майстерного і несподіваного виконання хітів відео зачаровує картинкою. Київські музиканти на українських народних інструментах зіграли в цікавих локаціях.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Учасники кавер-групи були одягнені в чорне вечірнє плаття і чорний костюм, що додало атмосферності ролику.

Раніше повідомлялося, що Німецька рок-група Rammstein, яка не так давно наробила галасу на весь світ з історичним кліпом Deutschland, випустила і презентувала не менше скандальний відеоряд на пісню Radio, де німкені займаються сексом з приймачами, моляться на радіо і виховують радіо в якості своїх дітей.

Пісня Radio присвячена радіо як засобу передачі інформації, можливості отримати якийсь "ковток свободи" у світі, повному обмежень. Сюжет кліпу розгортається в Берліні минулого століття. Швидше за все, мова про 50-60-х роках, так як в ролику фігурують радіоли і приймачі Carmen (1953-54), Transito (1960-ті), а також присутні натяки на повну милитаризациию і цензуру, притаманну того часу.

Нагадаємо, Херсон надихнув Rammstein на новий альбом.

Як повідомляв Знай. ua, нафарбований Тілль Ліндеманн показав, як займатися любов'ю з радіоприймачем.

Знай. ua писав, що Rammstein представили кліп на пісню Radio.