Зіркова пара українських телеведучих Юрій Горбунов і Катя Осадча вирушили у відпустку до Швейцарії, звідки діляться яскравими фото. Про це передає Clutch.

Катя Осадча та Юрій Горбунов вважаються однією з найкрасивіших і найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Подружжя працює разом і виховують 2-річного сина Івана. Правда, останнім часом фанати Каті стали помічати її кругленький животик і підозрюють, що на сім'ю чекає поповнення. Хоча сама Осадча ніяк не коментує свій цікавий стан, у мережі почали активно обговорювати, кого й коли вона народить.

А в четвер, 2 травня, Юрій Горбунов опублікував в Instagram милий знімок з коханою дружиною. На ньому пара зображена у швейцарському місті Лугано, що знаходиться недалеко від кордону з Італією. Підписники Юрія відзначили, що Осадча сильно помолодшала, і її тепер просто не впізнати.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Це Катя?? Взагалі не схожа на себе, молодо виглядає!", "Клас! Ваша сіньйора дуже гарно і молодо виглядає", "Катя така красива", "Солодка парочка", "Дуже красиво!", "Дуже красиві! Люблю вас", "Стильні", "Які ви класні", "Супер! Молодці", "Катя, Ви молодець! Яка елегантна пара! Юрочка красунчик!", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, відома українська телеведуча Катя Осадча опублікувала яскраве фото, на якому постала у стильному образі, у якому підкорює іспанську Барселону.

Раніше Знай.ua повідомляв, відома українська телеведуча Катя Осадча зізналася, як голосувала на виборах з чоловіком Юрієм Горбуновим. Осадча відмовилася зізнаватися, за кого віддала свій голос, однак, заявила, що їхні думки з чоловіком Юрієм Горбуновим повністю співпали і вони прогословали за одного кандидата.

Також Знай.ua писав, Катя Осадча опублікувала яскраві фотографії, на яких постала у стильному образі, у якому прийшла на ефір талант-шоу "Голос країни"