Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, якому приписують бурхливий роман зі співачкою Настею Каменських, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз Потап підлив масла у вогонь чуток про роман з Каменських, опублікувавши її фото і присвятивши їй вірш.

На своїй сторінці в соцмережі Олексій Потапенко показав фото Насті Каменських, на якому вона постала на огляд публіки в кумедному образі. Артистка відображена за столиком в кафе десь у Парижі, адже саме там вона нещодавно подорожувала разом з Потапом. Для прогулянки Настя одягла сині джинси і милу світлу футболку з цікавим принтом. Її волосся розпущене і грайливими кучерями спадає на плечі, а на лиці у неї легкий природний макіяж. Але найбільше уваги привертають незвичайні рожеві сережки у формі ключів.

У підписі до фотографії Олексій Потапенко написав зворушливий вірш, який присвятив Насті, адже сьогодні, 4 травня вона святкує свій День народження.

Кто-то скажет завистливо
«Роковая женщина»
Да, она - независима,
Но при этом застенчива

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Она мега - талантлива,
Но при этом скромна
Коренное – романтика
А глагол - влюблена

Под ногами поклонники
А под сценой фанаты
Грациозна и тоненька
Подпись к плакату

Ты одень своё
Ярко-весеннее платьишко
И дари всем нам счастье!
Любимая
Настечка!

От 🐻 к 💎

Звичайно ж, така відверта публікація Потапа не залишилася без уваги його шанувальників. У соцмережі тут же почали активно обговорювати відносини Потапа і Насті. Артисти довгий час працювали дуетом, а не так давно Настя оголосила про початок сольної кар'єри, але це, схоже, анітрохи не зіпсувало відносини між ними. Більш того, в соцмережах і пресі все частіше обговорюється можливий таємний роман Потапа і Насті.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.