Поки весь світ обговорює фінальний сезон культового серіалу "Гра Престолів", актори, котрі зіграли головні ролі живуть своїм життям з надією, що важливі для них моменти зможуть залишитися таємницею.

Аналогічна ситуація виникла і з актрисою, яка відома широкій публіці своєю роллю Санси Старк — Софі Тернер. Як повідомляє видання "НовостиЮ", британська актриса таємно від публіки вийшла заміж.

Софі Тернер з обранцем

Обранцем Софі виявився 29-річний американський співак, музикант і актор Джо Джонанс. Нагадаємо, що пара оголосила про свої заручини ще в жовтні 2017 року, а узаконила свої стосунки тільки зараз і вочевидь таке рішення було спонтанним навіть для них самих. Адже зовсім недавно в різних джерелах з'являлися повідомлення про те, що Софі Тернер і Джо Джонанс планують зіграти весілля у Франції в червні цього року.

Молодята і гості

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Згідно з деякими джерелами церемонія відбулася після завершення музичної премії Billboard Music Awards. До речі церемонія була досить скромною і в числі небагатьох гостей були лише найближчі для молодят люди, серед яких брати нареченого Нік і Кевін, діджей Diplo і Пріянка Чопра.

Замість обручок пара використовувала солодощі. Доповнювала цю картину найвідоміша традиція Лас-Вегаса — двійник Елвіса Преслі, який вів церемонію одруження. Паралельно з цим в очі кидається і достаток рожевого кольору в житті молодої сім'ї — рожевий кадилак на якому пара поїхала, рожеві окуляри і багато іншого.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Софі Терен вийшла заміж у сукні від відомого українського дизайнера про на своїй сторінці в фейсбук розповів один із міністрів України.
Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка серіалу "Гра Престолів" розповіла про свої проблеми з психікою, а також чому вона дуже рідко виходить з дому.
"Знай.ua" писав, що Софі Тернер раніше опублікувала фотографію якою показала навіщо дивитися новий сезон серіалу "Гра Престолів"