Міністр інфраструктури України Володимир Омелян повідомив про те, що одна з головних героїнь серіалу "Гра престолів" Софі Тернер, яка зіграла Сансу Старк. Омелян похвалився, що знаменитість пішла під вінець у вбранні від його дружини - українського дизайнера Світлани Бевзи.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook та показав кілька знімків з таємного весілля акторки.

"Гірко молодятам! Чи любите Ви серіал Гра Престолів, як люблю його я? А чи знаєте Ви, що головна героїня цього серіалу, Софі Тернер, яка зіграла Сансу Старк, сьогодні таємно вийшла заміж? І вся американська і британська преса навперебій захоплено пише, що під вінець вона пішла у чарівного білому вбранні від українського дизайнера BEVZA!", - написав на сторінці в соцмережі Володимир Омелян.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Омелян також привітав свою дружину з цим успіхом та порадив українцям купувати вітчизняне.

"Вітаю, моя кохана!

Українці не лише вміють створювати сюжети крутіші за американські блокбастери, але й бути на вершині світової моди і стилю!", - додав міністр.

Українці привітали дизайнера. Щоправда, не всім сподобався вибір акторки.

"Мені здається, чи там труси поверх штанів?", - запитують Омеляна користувачі.

Зірка Гри престолів прикрасила обкладинку модного глянцю

Мати Драконів, зірка серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк, відома за роллю Дейенеріс Таргарієн. Іспанська редакція Vogue перетворила акторку на яскравого метелика.

Нагадаємо, Володимир Фурдик, словацький актор і каскадер, який зіграв Короля Ночі в останніх двох сезонах "Ігри престолів", розповів про зйомки "Битви за Вінтерфелл" і спростував деякі чутки про свого персонажа.

Як повідомляв портал Знай.ua, американський телеканал HBO показав третю серію останнього сезону "Ігри престолів" – "Битву за Вінтерфелл".

Також Знай.ua писав про те, що британський актор Кіт Харінгтон і один з головних персонажів у культовому серіалі "Гра престолів", який грає Джона Сноу розповів, зйомки якої сцени особливо його вразили.