Українська співачка, а віднедавна зірка студії "Квартал 95", Віра Кекелія активно веде свій профіль у соціальній мережі Instagram та часто ділиться з прихильниками особистими фото. Нещодавно Віра відправилася на відпочинок до Туреччини. Співачка потішила прихильників фото, на якому показала сексуальне тіло.

"Доброго ранку)", - лаконічно підписала фото Віра Кекелія.

Судячи з геолокації на фото артистка відпочиває у місті Бодрум, що розташований на однойменному півострові на південному заході Туреччини. 32-річна зірка позувала на фото у спокусливому бікіні коралового кольору.

Шанувальники Віри не залишили фото без уваги та розхвалили її красиву фігуру. Користувачі соцмережі залишивши безліч компліментів в коментарях під фото.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Вірочка, де ви купували такий крутий купальник?", "Чарівно", "Ви чарівна", "Німфа Віра", "Віра, ви красуня і дуже приємна особистість. Здійснення всього задуманого вам! І гарного відпочинку, звичайно", - написали прихильники у коментарях.

Віра Кекелія стала відомою після того, як взяла участь у проекті "Голос країни". Вона дійшла до фіналу, але перемогу не здобула. Співачка продовжила кар'єру, випустила декілька сольних композицій та стала однією з акторок "Жіночого кварталу".

"У нас дуже дружний і веселий колектив. Нам не довелося знаходити один до одного підхід, тому що нас дуже швидко об'єднала спільна мета – створити по-справжньому крутий проект. Кожна з учасниць викладається на повну, адже від цього залежить якість проекту в підсумку. Ми відчуваємо цю відповідальність перед глядачем і намагаємося зробити все на найвищому рівні", - розповіла про роботу в шоу Віра Кекелія в одному зі своїх інтерв'ю.

Нагадаємо, що популярна українська гумористка зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець відверто розповіла про свої таємні бажання.

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Кравець із Квартал 95 розповіла, як розлучилася з дочкою: це було вимушене рішення.

Також "Знай.ua" писав, що американська актриса Скарлетт Йоганссон справила справжній фурор своїм вбранням на зустрічі фанатів "Месників" в Лондоні.