У квітні цього року стало відомо, що британська співачка Адель розлучається з бізнесменом Саймоном Конеккі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що пара почала зустрічатись ще у далекому 2011, а вже через рік у них з'явилась дитина. Проте схоже багаторазова володарка "Греммі" не має намір засмучуватись чи впадати у депресію через розлучення.

Зокрема, нещодавно зірка вперше вирішила прокоментувати стосунки з чоловіком, доволі неочікуваним способом.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Так, у власному Instagram Адель опублікувала мем, на якому зображується сама співачка. Жарт складається з двох зображень артистки, на одному з яких вона сумує, а на іншому виглядає абсолютно оптимістично.

Варто нагадати, що відома українська співачка Світлана Лобода, яка дає концерти в Росії, похвалилася символічним подарунком від соліста групи Rammstein Тілля Ліндеманна. Знімки зворушливої підвіски з'явилися в Instagram-stories в записі зірки із не менш зворушливим підписом. Особливо це заінтригувало шанувальників зірки.

Лобода сфотографувала підвіску у вигляді жука на чорному шнурку, яку Тілль Ліндеманн презентував їй ще в листопаді минулого року.

Нагадаємо, популярна українська співачка та учасниця міжнародного конкурсу "Євробачення" Злата Огневич рідко ділиться подробицями особистого життя. У 2016 році співачка розлучилася зі своїм хлопцем, який служив у військах АТО.

Як повідомляв "Знай.ua", улюблена співачка мільйонів українців Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, відзначає свій день народження. Артистці виповнилося 32 роки. Святкувати зірка із найближчими друзями відправилась за кордон - до Туреччини. Знаменитість вже встиг привітати Потап, і звичайно ж дівчина вже встигла отримати привітання від багатьох зірок української естради. Ось і Бідняков не пасе задніх.

Також "Знай.ua" писав, що відома українська співачка й акторка Даша Астаф’єва, яка зараз знаходиться на піку своєї популярності ошелешила знімками. Знаменитість потішила шанувальників новими яскравими світлинами. На фотографіях вона позувала в штанах-кльош і прозорій блузці, через яку видно білизну.

Зеленський повинен виправдати очікування людей - посадити у в'язницю корупціонерів. Пальчевський