Відома українська співачка Настя Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK, порадувала своїх шанувальників свіжим фото. Виконавиця опублікувала на своїй сторінці в Instagram знімок, на якому позує в тісному купальнику, що підкреслює достоїнства її фігури.

Фанати знаменитості залишилися задоволені публікацією, однак серед тих, хто усіляко розхвалював співачку, знайшлися і ті, хто залишився незадоволений фотографією: "Ось натурально і шикарно виглядає. Без силіконових кульок", "Нарешті гарні коментарі! Добре, що є жінки, які показують, що здоров'я і любов до себе найважливіше!", "Навіщо так труселя натягувати? Зручно???", "Чому, як тільки жінка схудла, вона обов'язково починає напівголою викладати себе. Так смішно виглядає", "Ось це дівчина моя мрія, Настуся ви сама досконалість", "Анастасія куди поділися ваші сісі?".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Коментарі

Раніше ми вже писали про те, як Каменських захопила всіх своїх шанувальників привабливими грудьми прямо під час виступу на сцені. Після цього знаменитість вирішила ще раз порадувати фанів напівоголеним тілом і опублікувала спокусливий знімок в бікіні на своїй сторінці в соціальній мережі, проте шанувальники визнали сміливе фото надмірно недоречним і вульгарним. Вони залишили безліч незадоволених коментарів і порадили Каменських стати менш вульгарною і задуматися про народження дітей.

Настя Каменських

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Настя Каменських напередодні святкування Великодня порадувала фанатів несподіваним знімком, на якому постала в не зовсім звичному образі. Артистка майже повністю відмовилася від макіяжу і вибрала максимально простий наряд. Вона одягла білу бавовняну блузу з перфорацією, яка нагадує українське традиційне вбрання - вишиванку.

Як повідомляв портал "Знай.uа": знаменитий український виконавець Потап нещодавно опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, якій вже 13 років. На ній зображені Потап і Настя Каменських в 2006 році, коли на світ з'явився популярний дует.

Також "Знай.uа" писав, що нещодавно Настя Каменських порадувала шанувальників фотографіями зі зйомок нового кліпу. На опублікованих фото співачка з'явилася в незвичайному вбранні – за сюжетом вона приміряла образи дев'яти жінок з полотен великих художників.