Відома українська співачка Злата Огнєвіч в інтерв'ю виданню Знай.uа розповіла про своій новий кліп на пісню "Чом ти не прийшов".

Так, співачка розповіла, що весь кліп буде наповнений танцями і голою натурою. Співачка розповіла, чи складно їй роздягатися на камеру.

"Я відкрита людина, люблю займатися дослідженням себе і своїх глибин, стукати в підсвідомість. Я відкрита для всіляких експериментів, якщо це про мистецтво в першу чергу. На сцені, у кліпах, в кіно можливо все. Я не роздягаюся заради того, щоб роздягнутися і показати, яка гарна у мене фігура. Це зовсім не про це. Це все про символи, як у того ж Ларса фон Трієра, де кожна деталь просякнута символізмом. Я за мистецтво в першу чергу, і мені не важко бути відвертою, якщо цього вимагає творчість", - заявила вона.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, відома українська співачка Злата Огнєвіч в інтерв'ю виданню Знай.uа розповіла про труднощі на зйомках нового кліпу на пісню Солодка кара”, який знімався на заводі "Електромаш". Так, співачка повідомила, що під час знімального процесу мало не впала на гору зі склом.

Зазначимо, співачка Злата Огнєвіч викликала бурю суперечливих емоцій у шанувальників та гостей церемонії музичної премії "Золота Жар-птиця-2019", куди прийшла в ультракороткій сукні золотистого кольору. Сукня підкреслила всі переваги артистки - стрункі ноги, осину талію і пишне декольте.

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч викликала бурю емоцій у шанувальників та гостей церемонії музичної премії "Золота Жар-птиця 2019".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Злата Огнєвіч порадувала шанувальників фото в спокусливому образі, яке було зроблено в Берліні.

Також Знай.uа" писав, що Злата Огнєвіч здивувала фанів сміливим і яскравим фото.