Дочка російського актора Володимира Машкова Марія на своїй сторінці в Instagram розповіла, що десять років тому батько наполягав на тому, щоб вона розлучилася зі своїм чоловіком Артемом Семакіним. До цього він ніколи не втручався в її особисте життя до тих пір, поки не дізнався про зраду зятя, повідомляють російські ЗМІ.

Марія згадує: "Мій тато дзвонить мені рідко, але завжди в екстремальних обставинах. Якось він подзвонив, коли я ридала, катаючись по підлозі. Він зрозумів, що мій перший чоловік, як би це сформулювати, нахуліганив, чи що. І тут же сказав: "Маш, бери шубу і йди". — "Шуба? Яка шуба? Немає у мене шуби". Тато відповів: "У тебе немає шуби? Тоді [звалюй швидше]".

Машкова також висловила слова подяки своєму чоловікові, з яким прожила разом чотири роки, за те, що вони розлучилися. Через деякий час вона вийшла заміж за бізнесмена Олександра Слободяника-молодшого, з яким виховує двох дочок. Актриса підкреслила: "Я вдячна своєму першому чоловікові за те, що змогла з ним розлучитися і зустріти свого другого чоловіка. Сама я навряд чи пішла б, якби він мені не надав таку можливість".

Марія Машкова

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Що стосується спілкування з батьком, то з причини щільного графіка Машкова спілкуватися з ним проблематично. Вона розповіла, що раніше ображалася, якщо він не брав трубку, але з віком стала більше його розуміти.

Володимир Машков, у свою чергу, називає себе не найкращим батьком: "Ні, от скажіть, а чим взагалі може допомогти батько дочці? Я не можу назвати себе хорошим батьком у звичайному розумінні слова, виховувати дітей не вмію. Так що можу допомогти тільки грошима і тим фактом, що він є, що він існує. Все інше робить мама. Або бабусі з дідусями".

Володимир Машков

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Володимир Машков у своєму інтерв'ю одному з телеканалів признався, що вирішив піти з кіно. Причиною знаменитий актор назвав брак часу для зйомок у фільмах.

Як повідомляв портал "Знай.иа": Олена Савраненко, яка також відома під псевдонімом Alyona Alyona в поточному році планує відправитися в тур по Європі. Зокрема, мова йде про один зі знаменитих фестивалів, який відбудеться в серпні в Будапешті - співачка відвідає його в якості запрошеного гостя.

ТакожЗнай.иа" писав, що в недавній сценці актори Кварталу 95 висміяли сформовану ситуацію з засновником студії Володимиром Зеленським, коли він прийняв рішення висунути свою кандидатуру в президенти нашої країни.