Фітнес-тренер і експерт по схудненню Аніта Луценко мотивує своїх фанатів займатися спортом і правильно харчуватися. А одним із результатів такого способу життя є спортивна фігура Аніти, яка надихає жінок до того, що ніколи не пізно почати займатися собою, ставати здоровішими і змінювати життя на краще. Нове фото шикарної фігури Аніта опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На знімку молода мама і фітнес-тренер позує в лосинах, що демонструють її пружні сідниці.

“Зібраність на тренуванні і вміння не зупинитися у важкий момент переноситься на життя! Ніколи не здавайся”, – підписала фото Луценка.

Також Аніта показала коротке відео, де виконує вправу на сідниці.

“4 підходи по 15 разів з вагою! Ну ви пам'ятаєте: гантель, кот… і тут вже може виступати у ролі навантаження – дитина”, – уточнила вона.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

В іншому ролику Луценко показала, як виконувати вправу “три в одному”: на прес, сідниці і розтяжку.

“На кожну ногу 15 повторень 3 підходи”, – наголосила тренер.

Нагадаємо, відома тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила великий пост про те, як же тренуватися дівчатам під час вагітності. Так, артистка відзначила, що тренування в цей важливий період повинні кардинально змінитися, стати менш старанними і варто забути про виконання вправ з вагою більше 4 кілограмів.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчиться новим, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньку тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних ледачих вареників.