Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне фото маленьких дітей, які забавно посміхалися і обіймали один одного. Так, артистка зізналася, що малюки - це її племінники, а також здивувалася, як швидко вони ростуть.

"Мої зайчики - племінники❤️❤️❤️
Дико скучаю))) як швидко ростуть «свої»😱😱😱
У вас таке ж відчуття???))))", - поділилася емоціями Гросу. Фолловери не пройшли повз: "Алінка,коли будуть свої діти,то будуть ще швидше рости..повір..іноді від цього так стає сумно😌", "які солодкі 😻", "Такі класні,манюсики😺😺", "Очаровашки🔥😉👍", "Лапульки такі 😁😍", "Зайчики💖💖 мілашкі💗💗💗", "Приголомшливі💞Що ще потрібно для щастя? Щоб діти були здорові та щасливі! :)".

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.