Зірки нічим не відрізняються від звичайних людей, у них є свої недоліки, які вони або майстерно прикривають різними хитрощами, або не звертають на них уваги.

Наприклад, далеко не всім зіркам пощастило з формою ніг, у деяких вони нагадують тонкі криві палички або ж важкі стовпчики, але це не стало приводом для комплексів і зовсім не заважає їм носити міні і відчувати себе чудово, передає "Clutch".

Подивіться на них! Ці знаменитості не ідеальні, але вони зовсім не переймаються з цього приводу.

Сара Джессіка Паркер

Ногами Сари Джесіки Паркер шанувальники змогли насолодитися повною мірою під час зйомок знаменитого серіалу «Секс у великому місті» і тепер абсолютно неможливо уявити її без коротких спідниць, шортів і суконь, в який вона періодично з'являлася на екрані. Але, погодься, ноги Сари далекі від ідеалу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Кіра Найтлі

Не виключено, що проблема кривих ніг Кіри Найтлі в позі, яку вона постійно обирає під час фотосесій, але відучиться від цієї звички актриса не в змозі і тому її ноги завжди здаються неідеальними.

Келлі Осборн

Незважаючи на те, що доньці легендарного музиканта вдалося значно схуднути, її ніжки так і залишилися повними і у формі «Х», але це не заважає Келлі носити міні.

Крістіна Агілера

Багато шанувальників порівнюють ноги Крістіни з морквинами, погодься, не дуже приємні асоціації, але це ніколи не заважало знаменитості вдягати відверті наряди і блищати своїми далеко неідеальними ногами.

Періс Хілтон

Багато критиків вважають , що найбільше Періс Хілтон не пощастило з формою колін, завдяки яким її ноги ніколи не потраплять в рейтинг «найкрасивіших».

Анджеліна Джолі

Головна проблеми Анджеліни Джолі – її надмірна худорба, яка перетворила її красиві ноги у сірники.

Джессіка Сімпсон

Ноги Джесіки Сімпсон більше схожі на кінцівки бодібілдера, ніж на дамські ніжки. Швидше за все знаменитість перекачалася в залі.

Кеті Холмс

Злегка зігнуті і зовсім далекі від ідеалу ноги Кеті Холмс ніколи не були сильною стороною, але це не заважає їй любити короткі спідниці.