Донька популярної і епатажної української співачки Олі Полякової Маша слідом за зоряної матір'ю активно викладає в соцмережах свої фото. У дівчинки-підлітка вже 100 тисяч фоловерів в Instagram, яких вона часто радує новими постами і подробицями свого особистого життя.

В цей раз Маша Полякова показала чергове "доросле" фото, на якому позує в пікантній позі і в незвичайному місці. Дівчинка відображена сидячи на лавці біля дзеркала, очевидно, в готелі Шарм-ель-Шейху. Треба сказати, що дівчинка позує у доволі відвертому вбранні – на ній вільні чорні шорти на білому шнурку і світла блузка, підкачана, оголюючи живіт. На голові у Марії кокетливий чорний капелюшок, а її довге волосся розпущене.

Зазначимо, що це вже не перше фото на сторінці Маші з цього місця. Більш того, раніше дівчинка публікувала фотографії зі своїм бойфрендом з цього ж готелю. Мабуть, саме там відпочивала Маша на травневі та великодні свята. У підписі до фото нового вона написала: "А у вас в школі є шкільна форма? Ось у мене немає". Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена на єгипетському курорті Шарм-ель-Шейх.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Численні фоловери дівчинки почали активно обговорювати нову публікацію на її сторінці. Одні радіють, що у Маші з'явився хлопчик, інші ж вважають, що дівчинці рано публікувати такі фото. А деякі просто відповідають на питання дівчинки. "У нас ліцей, але форма не обов'язкова", "У мене немає! Яка ти красива", "У мене є, але ніхто її не носить. Красуня", "Боже, яка гарна", "Мама буде сварити", "Так, у нас з цим дуже строго", "А ком у тебе в школі теж немає?", "Шкільної форми немає, але потрібно одягати хоча б щось більш-менш підходяще", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.