Красуня онучка Софії Ротару Соня Євдокименко довела, що вміє поводити себе достойно перед камерою, адже дівчина вельми успішно входить у світ шоубізу та фешн-індустрії.

Соня регулярно демонструє бездоганні образи в стильних фотосетах, публікуючи нові знімки в Instagram.

Так, на черговому фото Соня позує в елегантному чорному костюмі без бюстгальтера, демонструючи витончену фігуру. Природний макіяж і хвилясті локони доповнили пікантний образ.

Знімок 18-річної красуні миттєво зібрав 10 тисяч лайків і величезну кількість захоплених коментарів. Дописники зазначають, що захоплюються зовнішністю юної Євдокименко і пророкують їй всесвітню популярність.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Соня Євдокименко – 17-річна модель і співачка, яка є онукою відомої співачки Софії Ротару. Дівчинку навіть назвали на честь зіркової бабусі. Соня регулярно виставляє в соцмережах свої фото, на яких демонструє переваги своєї фігури. Так, вона явно не в захваті від своїх довгих ніг, які подобаються і публіці, у зв'язку з цим дівчина регулярно отримує схвальні відгуки від своїх підписників в Instagram.

Так, нещодавно на своїй сторінці в соцмережі Софія опублікувала стильне фото, на якому демонструє українську красу на вулицях Кенсінгтона, що у Великій Британії. Дівчина зображена на жвавій вулиці, наче виходячи з кафе або будь-якого іншого приміщення. Видно, що погода в Кенсінгтоні не дуже балує – крізь густі сині хмари ледь чутно промінчики сонця.

Нагадаємо, Софія Ротару полонила шанувальників зовнішнім виглядом: "Вам точно за 70?".

Як повідомляв Знай.uа онучка Софії Ротару підкорює Париж в яскравому образі: повітряна зефірка.

Також Знай.uа писав, відомий астролог розповів, що життя Софії Ротару під загрозою.