На днях відома акторка Єлизавета Боярська з чоловіком Максимом Матвєєвим привітала сина, якому Григорію виповнилося п'ять місяців. В житті малюка сталася важлива подія.

Однак про важливу подію в зірковій родині проговорилася режисер Світлана Дружиніна.

На своїй сторінці в Instagram Єлизавета Боярська опублікувала фотографію, на якій зобразила своє обличчя крупним планом, прикривши рот крихітній ручкою молодшого сина Григорія. У підписі до світлини актриса зазначила, що хлопчикові виповнилося п'ять місяців.

А ось про важливу подію, яка сталася в житті сина, Єлизавета Боярська вирішила не розповідати. За неї це зробила режисер Світлана Дружиніна, причому абсолютно випадково. Виявляється, Боярська і Матвєєв нещодавно хрестили молодшого спадкоємця.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дружиніна дізналася про знаменну подію від Михайла Боярського, який знімається в її фільмі. "Ось репетируємо, готуємося до завтрашнього знімального дня. Дуже короткий буде у нас знімальний момент. Треба дуже чітко виконати його. Тому що Михайло Боярський, який в ньому знімається, поспішає. В десять годин вечора він вже повинен бути в Москві, а до цього – на хрестини свого онука", –пишуть росЗМІ.

Єлизавета Боярська стала мамою вдруге угрудні минулого року. На відміну від першої вагітності, друга проходила легко. Про це нещодавно розповіла сама зірка. Незважаючи на те, що вона була при надії, постійно змімалась та займалась благодійністю. Крім того, 33-річна акторка зізналась, що мріє народити ще багато дітей.

Нагадаємо, дружина прина Гаррі Меган Маркл вранці, 6 травня, вперше стала мамою. У королівській родині народився хлопчик.

Як повідомляв портал Знай.ua, британці активно обговорюють ймовірну четверту вагітність Кейт Міддлтон.

Також Знай.ua писав про те, що герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон показала День народження єдиної донечки.