Дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон всерйоз задумалася про те, щоб народити четверту дитину. Про це розповіла близька подруга герцогині.

Кейт з принцом зараз виховують трьох дітей: п'ятирічного принца Джорджа, чотирирічну Шарлотту і однорічного Луї. Однак вони не проти поповнення сімейства.

Таке рішення може бути пов'язано з пологами Меган Маркл, дружини принца Гаррі. І це при тому, що герцогиня Кембриджська дуже важко переносить вагітність.

Особливо тяжкий стан спостерігався під час третьої вагітності. Кейт припинила виходити в світ практично відразу після оголошення палацу про те, що пара чекає малюка. Вона страждала від неймовірного токсикозу і була під постійним наглядом медиків із-за загрози зриву.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Кетрін хоче ще одну дитину. Вона любить дітей і готується пройти ще одну вагітність, незважаючи на те, що в минулому у неї були ускладнення у вигляді сильної нудоти", - каже подруга герцогині.

Ні Кенсінгтонський палац, ні і представники королівської сім'ї поки не підтверджують цю інформацію.

Раніше повідомлялося, що стиліст герцогині Кембриджскої Наташа Арчер, яка до декретної відпустки слідувала за королівською особою буквально по п'ятах, удостоїлася високої британської нагороди — Королівського Вікторіанського ордена. Дівчина отримала орден з рук чоловіка Кейт принца Вільяма.

Фотографію Арчер з нагородою на грудях опублікував в Instagram її чоловік, відомий британський фотограф Кріс Джексон. Відзначається, що Кейт почала працювати з Арчер ще до свого заміжжя. Всі шикарні образи герцогині ­– справа рук її особистого стиліста. До речі, робота у Наташі Арчер була така, що не позаздриш.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон показала День народження дочки.

Як повідомляв Знай. ua, найкращі лікарі світу висміяли пологи Меган Маркл.

Знай. ua писав, що майбутнього короля Великобританії "з'їла" розлючений натовп.