Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася незвичайним образом, позуючи в ковбойському вбранні від культового модного дому MiuMiu. Так, артистка притулилася до стінки, примірявши комбінезон в пастельних тонах, розшитий бахромою з бісеру, доповнивши лук яскравою банданою і фірмовою червоною помадою.

"#tinakarol #тинакароль
Ph #federicaputelli", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не змогли піти повз: "Яка гарна дівчинка😍", "Сонечко ☀️☀️☀️", "Вау, яскраво😻🌈💖💖 клас👍🏼", "нереальна ❤️ Чудова 😍", "Незвичайний образ😻🔥❤️❤️❤️", "кайфую з цієї зачіски😻", "Така маленька 😻", "Така ніжна😍💋", "Кого Злякалася?", "ви вбиваєте своєю красою😍💔💔", "Як ковток свіжого повітря ❤️ Люблю", "💞💞💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕😍😍🔥🔥ЯНГОЛЯТКО".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.