У крові покійного лідера групи The Prodigy Кіта Флінта знайшли велику кількість наркотичних речовин, серед яких кокаїн і кодеїн. Крім того, перед смертю музикант випив багато алкоголю.

Про це повідомлялося на слуханні в коронерському суді графства Ессекс по справі про смерть Флінта.

Кіт Флінт

"Я б припустила самогубство. Однак, беручи до уваги усі матеріали справи, я не бачу достатньо доказів для цього… Нема суттєвих свідчень того, що смерть була випадковою або наслідком ігор Флінта. Я маю намір винести відкритий вердикт. Ми ніколи не дізнаємося точно, що відбувалося у його (Флінта) свідомості в той день. Саме тому я залишаю вердикт відкритим", заявила коронер Керолайн Бізлі-Мюррей.

Кіт Флінт

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто відзначити, що 49-річний легендарний музикант Кіт Флінт був знайде мертвим у своєму будинку в графстві Ессекс (Великобританія) 4 березня 2019 року. Близькі та колеги по гурту повідомили, що він покінчив з життям.

"Наш брат Кіт покінчив з життям. Я в шоці, страшенно злий, розгублений", — написав засновник The Prodigy Ліам Хоулетт.

Кіт Флінт

Флінт став одним з найбільш культових музикантів на світовій сцені завдяки своїй ексцентричній поведінці на сцені і незвичайному зовнішньому вигляду. Під час концертів він влаштовував справжні вистави, які запам'ятовувалися фанатам на довгі роки. У останні роки учасник The Prodigy вів спокійний спосіб життя, він займався власним бізнесом у Ессексі і керував командою з моторейсингу.

Кіт Флінт

Нагадаємо, у культової групи The Prodigy сталася друга трагедія. Після самогубства 49-річного соліста Кіта Флінта, стало відомо, що помер Корнеліус Мерфі - начальник охорони колективу. Він був близьким другом музикантів і часто проводив з ними час, друзі називали його просто Кон.

Раніше Знай.uа повідомляв, дружина великого і жахливого Оззі Осборна розповіла нові подробиці про самопочуття музиканта.

Також Знай.uа писав, на 67-му році життя у лондонській лікарні пішов з життя всесвітньо відомий ірландський музикант Берні Торме.