Дружина популярного українського музиканта Сергія Бабкіна вагітна.

Про свою третьої вагітності Сніжана Бабкіна розповіла напередодні, хоч її термін і вже перевалив за 32-й тиждень.

Бабкіна детально поділилася подробицями того, як їй живеться в такому положенні.

На знімку Сніжана позує сдельном чорному купальнику в басейні. У неї можна розглянути кругленький живіт і обличчя без макіяжу

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Моє спасіння і розслаблення – йога і плавание️. Вага +12 кг. Дихати стало важче", – поділилася Бабкіна з передплатниками. Свій стан вона порівняла з перебуванням на вулкані. "Ми коли-то були на вулкані, на висоті майже 4000 м. Там вже розряджений повітря, дихати важко. Здається, що легкі в 2 рази менше і дихання виходить короткий, хочеш глибше дихати, але це важко робити. Так от я зараз, як на вулкані))) а йога і плавання спускають на землю мене", – пише Бабкіна.

Сім'я Бабкіних чекає дитину вже влітку. очікують поява на світ нового члена їх сім'ї вже влітку. В даний момент вони виховують дочку Васелину і сина Артура. Також у Сергія Бабкіна є дитина від першого шлюбу, 33-річний Ілля.

Варто нагадати, що Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила милий кадр з дитинства, швидше за все, позуючи в першому класі, з бантиками на голові і букетом квітів. Так, артистка привітала шанувальників з 9 травня, а самі фанати відзначили, що Регіна нітрохи не змінилася з шкільних років.

"«...одна на всіх,
Ми за ціною не постоїмо...», - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "Ні трохи не змінилася 😍", "Майже не змінилася))", "Яка гарненька🤩", "Та ти майже не змінилася❤️", "
Яка няшка😍😍😍😍😍😍😍😍😗😗 @reginatodorenko", "Тут так на маму схожа!😍🐣", "Така гарненька 👍", "Региночка,ти не змінилася!!!", "Дуже схожа.Як була вогонь так і є", "@reginatodorenkoЯка масенькая😃😍🤗", "Красотулечка миленька😘👍✨".

Нагадаємо, Кравець з Кварталу 95 вразила красою в прозорій сукні

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Дочка Полякової в купальнику підкорила красою Єгипет

Також "Знай.ua" писав про те, що Полякова привітала Потапа поцілунками і жаркими фото