Відомий український ведучий Сергій Притула виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook історію про те, як зустрічі із співвітчизниками за кордоном приносять йому чимало задоволення і змушують поринути в приємне минуле.

Сергій Притула
Сергій Притула

Притула розповідає про те, як обідав у ресторані готелю в Єгипті. Коли вони мило розмовляли з дружиною за трапезою, то раптом вуха торкнулись ноти знайомого твору, який грала віолончелістка ресторану.

"Зал заповнений відсотків на 30. Віолончелістка закінчує якийсь класичний твір і, після нетривалої паузи, приступає до наступної композиції. Я перериваю бесіду з дружиною, мовчу і починаю хаотично згадувати твір, бо ноти ну дуже знайомі. Через мить на моєму обличчі з'являється посмішка. Віолончелістка пальчиками і смичком витягує з інструменту ноти композиції Олександра Пономарьова "Я люблю тільки тебе". Обвожу поглядом зал. Десь за третиною зайнятих столиків крутять в різні боки головами такі ж, як я, з посмішкою на вустах, чоловіки і жінки. Зустрічаємося поглядами. Киваємо один до одного головами. Посміхаємося. Зустрічаюся поглядом з віолончелісткою, посміхаюся, показую рукою "лайк". Дякую, дівчино, сеанс ідентифікації закінчено. Де "свої" видно" - пише телеведучий.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Наостанок Притула повідомляє про те, що за день до цього і скрипалька порадували українців, виконавши пісню Скрябіна "Спи собі сама".

Українці захоплено відгукуються в коментарях:
"Шарм-ель-Шейх, два тижні тому 50% персоналу готелів, магазинів, ресторанів на «Спасибі» і «До побачення» відповідають «Слава Україні»", "Запитую у діджея в єгипетському кафе «Українська музика є?». У відповідь почула що немає ... Далі він відкриває на ноутбуці папку «рашен мьюзік» і що я там бачу? Знав би Дзідзьо і Олег Скрипка, що вони «рашен мьюзік»", "Єгипет, це ще квіточки, в готелі на Шрі-Ланці місцеві (корінні) артисти співали «Червону руту», вивчили слова", "В Празі вуличний музикант грав гімн України. Теж було помітно, хто чує знайомі ноти"

Нагадаємо, Сергій Притула озвучив персонажа легендарного мультика

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Притула показав улюблене місто

Також портал "Знай.ua" писав про те, що Притула показав, що робить у ванній заради коханої жінки