Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне фото старшої дочки Єви з відпочинку, привітавши всіх матусь з Днем матері, який відзначають 12 травня. Так, малеча артистки позувала зі спини на тлі моря і красивого заходу сонця, не залишивши байдужими шанувальників.

"Матусі, з нашим днем ❤️
хай наші діти будуть щасливі 🕊", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Зі святом! Я сподіваюся, що ваші зайчики будуть завжди здорові та щасливі!🥰", "Господи Єва така вже доросла на цьому фото , що довго не могла зрозуміти хто цее ....", "Дуже красива і атмосферна фотографія❣️", "Будьте щасливі і кохані, а Тільді і Єві здоров'я і благополуччя! Зі святом!", "Єва така краса, обожнюю 🤩", "Доросла дочка, молода мама - це прекрасно. Щастя, коли мама - найкраща подруга)".

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.