Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже ніжний кадр в стильному вбранні, позуючи на білій гойдалці. Так, артистка поділилася своїм кольором настрою, примірявши коротеньке рюшеве плаття і джинсову курточку, а образ доповнила масивною сумкою і босоніжками на невеликих підборах. Варто відзначити, що зовсім скоро Аліна вийде заміж, і може саме тому ділиться романтичними світлинами.

"Колір настрою - пастель🎀", - лаконічно підписала Гросу. Фолловери взялися коментувати: "Вау, виглядаєш чудово!", "Пощастило Саші)Таку красу відхопив🌹🌹🌹", "Барбііі💕😘🌷", "Красуня❤️", "Дуже красива дівчина , бажаю вам щастя і всього самого доброго 🙌👏", "Дуууже красива, прям нереально 🤗❤️😍", "Пухнастик😊", "Крихітка 😍".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.