Нещодавно закінчився 9-й сезон улюбленого українцями шоу "Голос країни", де зірковими тренерами були Тіна Кароль, Потап, Дан Балан і MONATIK, і одразу ж почався новий сезон "Голос. Діти", де в журі будуть сидіти Надя Дорофєєва та Позитив, а також DZIDZIO і Джамала. Так, на офіційній сторінці проекту на Facebook з'явилося загадкове чорно-біле фото одного зі знаменитостей в дитинстві, а шанувальникам запропонували вгадати, хто ж зображений на милому знімку.

Цікаво, чи впізнаєш, хто з зіркових тренерів нового сезону #ГолосДіти на фото? Пиши свої здогадки у коментарях ⬇️🤗😎

Geplaatst door Голос країни (Voice of the Country) op Dinsdag 14 mei 2019

"Цікаво, чи впізнаєш, хто з зіркових тренерів нового сезону #ГолосДітина фото? Пиши свої здогадки у коментарях ⬇️🤗😎", - свідчив підпис під фото. Фолловери почали гадати, але фаворитами все ж стали Потап, Тіна Кароль і DZIDZIO: "Потап, може Дзідзьо...хоча й Кароль могла бути схожа на хлопчика теж)", "Беззаперечно, Дзідзьо!", "Дивні люди... Оля Полякова на фото.", "Дзідзьо", "Михайло Хома", "Позитив", "А може Потап🙂", "Тіна? 😳".

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.