У США помер популярний американський актор ізраїльського походження Айзек Кеппі. Він зіграв ролі у фільмах Термінатор: Хай прийде спаситель і Тор. Про це пише The Daily Mail. На момент смерті йому було 42 роки. Актор зістрибнув з мосту, коли випадкові перехожі намагалися його зупинити.

Айзек Кеппі, американський актор, що відзначився унікальними ролями у фільмах "Термінатор: Та прийде спаситель" і "Тор" помер в США.

На момент смерті Кеппі було 42 роки. За інформацією видання, він стрибнув з мосту. Побачивши чоловіка, який збирається скоїти суїцид, випадкові перехожі спробували його зупинити. Однак актор все-таки вирвався і зістрибнув. Кэппи впав на шосе, де його тут же переїхав вантажний автомобіль.

У минулому році актор отримав скандальну популярність після того, як майже рік тому його звинуватили в нападі на дочка Майкла Джексона - модель і співачку Періс Джексон. Повідомлялося, що Айзек Кеппі намагався задушити дівчину на вечірці в Лос-Анджелесі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Кеппі безпідставно звинувачував у педофілії актора Сета Гріна ("Баффі - винищувачка вампірів", "Щурячі перегони" та інші).

Два дні тому Кеппі залишив на своїй Instagram-сторінці дивне послання в якому зізнався, що був поганим хлопцем і ображав люблячих його людей.

Нагадаємо, вбита горем мати благає українців про допомогу - сина душили, били головою об підлогу, на тілі немає живого місця від синців.

Також ми писали, розкрито нові подробиці самогубства Кейта Флінта - лідера The Prodigy. Стало відомо про сімейну трагедію музиканта.

Соліст The Prodigy Кіт Флінт покінчив життя самогубством у понеділок, 4 березня. Його знайшли мертвим у власному будинку. З'явилися версії та причини такого несподіваного вчинку музиканта.

Відомо, що Кіт знаходився в процесі розлучення з дружиною, японкою Маюмі Каї, також відомої як DJ MAYUMI.

Як повідомляв Знай.ua, смерть соліста The Prodigy пов'язана зі страшним прокляттям: слідом за Стівом Джобсом, Уїтні Х'юстон і Робіном Вільямсом.