Нещодавно ЗМІ говорили, що виступ Мадонни на Євробаченні-2019 знаходиться під загрозою зриву. За словами виконавчого керівника пісенного конкурсу Джона Ола Сенда, контракт із зіркою і організаторами конкурсу досі не підписано, а без нього виступ Мадонни не відбудеться.

Незважаючи на це, вже в середу, 15 травня, ізраїльські ЗМІ повідомили, що Мадонна прилетіла в Тель-Авів і готується до виступу у фіналі Євробачення 2019, який відбудеться в суботу, 18 травня, повідомляє The Jerusalem Post.

Видання пише, що Мадонна прибула в Ізраїль пізно ввечері у вівторок, 14 травня, для того, щоб заспівати на Євробаченні-2019. Повідомляється, що поп-зірка прилетіла з Лондона на приватному літаку Сільван Адамс, однак їй ще належить підписати контракт з організаторами конкурсу.

У той же час, на своїй особистій сторінці в Instagram Мадонна поділилася кількома знімками з підготовки до виступу. Якщо інформація про прибуття зірки в Ізраїль виявиться правдою, на цих фото Мадонна готується до виступу на Євробаченні 2019.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Готується щось особливе". написала Мадонна

Нагадаємо, відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила кумедне фото з Вєркою Сердючкою, її "мамою" і підтанцьовкою, позуючи за келихом вина на пляжі Ізраїлю. Так, Катя приїхала підтримати епатажну виконавицю на фіналі шоу Євробачення-2019, де Сердючка виступить в якості запрошеного гостя вже 18 травня.

Раніше ми писали, що Сергій Лазарєв - представник на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2019 від Росії зізнався, що серйозно хворий. За його словами, в день першого півфіналу ледве встав з ліжка.

За даними росЗМІ, у артиста виникли проблеми зі зв'язками, невралгія, через яку він не може повернути шию.

Як повідомляв портал "Знай.uа", букмекери здивували новим прогнозом на Євробачення 2019.

Також "Знай.uа" писав, що Сердючка на відкритті Євробачення 2019 дала жару.