Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне відео з коханою дружиною і маленькими дітками - Гаррі і Лізою. Так, артист відправився в Ізраїль щоб дати там концерт, в той час як Примадонна вирішила покатати малечу на човні по річці.

"Я в Хайфі - скоро концерт. Ділюся з вами видеопривітом з дому. Алла вчора влаштувала для дітей подорож по річці. Вони щасливі 😍", - трепетно підписав Галкін. Фолловери залишилися в захваті: "Чудові діти! Чудові плоди виховання!! Кожен раз щиро захоплююся ! Хороших концертів!🙏", "Мудра мати-щасливі діти! Класно як", "Милі люди, скільки позитиву, здоров'я вам всім!!!", "Ми щасливі ,що ви щасливі", "Щасливі діти ростуть у щасливих батьків", "Блін, які ви класні! Як приємно на вас дивитися!", "Так мило , красиво і мальовничо!!!!".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще