Скандально відомий російський композитор Віктор Дробиш вирішив подати в суд на Європейський мовний союз. Варто зазначити, що дана організація є організатором конкурсу Євробачення.

За інформацією російських ЗМІ, Дробиш розповів, що білоруське журі спеціально відсторонили від голосування у фіналі Євробачення, щоб експерти не віддали голоси за представника Російської Федерації.

Віктор Дробиш

Варто відзначити той факт, що до складу білоруської делегації входили Валерій Пригун, Ангеліна Микульська, Ольга Рижикова, Артем Михаленко і Анастасія Тиханович.

Російські журналісти пишуть, що нібито незадовго до фіналу члени журі від Білорусі отримали відвід від Європейського мовного союзу. При цьому організатори Євробачення заявили, що білоруська делегація розповідала журналістам, як розподілялися бали між учасниками першого півфіналу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, скандал на Євробаченні: у Лоуренса з Нідерландів виправдалися за порушення правил.

Як повідомляв Знай.uа переможця Євробачення звинуватили в нахабній брехні.

Знай.uа писав, Мадонна шокувала весь світ зухвалим виступом на Євробаченні-2019.