Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася елегантною фотосесією, виставивши ніжний кадр в одязі від українського бренду Flow the Label. Так, артистка позувала в топі молочного кольору з відритими плечима і глибоким декольте, доповнивши вбрання лише золотою каблучкою у формі серця і фірмовою яскраво-червоною помадою.

"#тинакароль #tinakarol
Ph @kulakowskiy", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери ж залишилися в захваті і почали засипати Тіну компліментами: "твої малинові губи🙈", "Погляд до глибини душі💘", "Як завжди неймовірна...🔥❤️😍", "Пташка 🕊♥️", "Така каблучка мила у вигляді серця😍💛", "Каблучка у формі сердечка, як мило😍", "Ніжна 💖😍", "сонечко😍✨", "улюблена 😻", "Пронизливий погляд проник в душу ❤️", "як завжди красуня!!)))", "Тінуль, тобі так недовго нас вбити своєю красою! 😍😍😍👑👑👑❤️❤️❤️", "Ти неймовірна😻".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.