Зовсім недавно стало відомо, що учасниця культової поп-групи Spice Girls Мелані Браун потрапила до лікарні і майже повністю осліпла.

Шоковані шанувальники всерйоз затурбувалися про подальшу долю співачки, однак нещодавно вона вийшла на зв'язок і зізналася, що почувається добре. За словами Мел Бі, їй діагностували запалення райдужної оболонки і судинної оболонки ока. Артистці треба пройти лікування протягом декількох місяців, і, швидше за все, зір повернеться.

На своїй сторінці в Instagram "перчинка" розповіла про те, який жах їй довелося пережити.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"У мене був жахливий досвід минулого тижня, коли я осліпла на праве око, і мій лівий очей бачив нечітко. Насправді я відчувала сильний біль і неймовірно злякалася, але завдяки неймовірним офтальмологам у лондонській клініці мені поставили діагноз", – наголосила у підписі Мелані.

Нагадаємо, Меган Маркл найняла Вікторію Бекхем своїм дизайнером.

Раніше Знай.uа повідомляв, Spice Girls на межі розколу.

Також Знай.uа писав, солістка Spice Girls виходить заміж через 20 років.