Учасниця Spice Girls Джері Холлівелл (нині Хорнер) нарешті відреагувала на затвердження колеги Мел Бі про те, що вони спали разом.

Як повідомляє Mirror, сорокатрирічна Мел Бі потрапила в заголовки газет минулого тижня після, коли зізналася, що в 90-х у неї були сексуальні відносини з іншою учасницею групи — Джері.

За деякими чутками, сорокашестирічна Джері, яка зараз одружена з босом "Формули-1" Крістіаном Хорнером, була дуже разлючена.

Мелані Бі і Джері Холлівелл

Однак зараз Джері спростувала всі чутки і плітки, що склалися навколо сексуального зв'язку між нею і Мел Бі, а також майбутнього туру британської поп-групи.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Вона була трохи розчарована знову прочитати про всі ці чутки, особливо в День Матері. Джері дуже вдячна за вашу підтримку і відданість протягом багатьох років. Вона любить "Spice Girls": Емму, двох Мелані та Вікторію", — передала через представника Джері.

Також Джері підкреслила, що чутки і твердження про романтичний зв'язкок між нею і Мел Бі "просто не правда", і що такі заяви вкрай засмутили її сім'ю і родину Хорнера.

"Джері з нетерпінням чекає зустрічі з дівчатами і всіма фанатами туру і нових спогадів", — заявив представник Джері.

Мелані Бі і Джері Холлівелл

Приводом для конфлікту серед двох участиц стало визнання Мел Бі на шоу Пірса Моргана. Коли ведучий поцікавився у співачки, спали вони коли-небудь з Джері, то спершу виникло незручне мовчання, а потім на повторний питання Мел нервово кивнула.

Пізніше Пірс розповів про те, що відбулося за лаштунками шоу після того, як камери перестали працювати.

Ведучий стверджує, що Мел зателефонувала Джері, щоб залагодити можливий конфлікт.

Нагадаємо, британська група Spice Girls готується повернутися на музичну сцену в рамках світового туру, який стартує в червні.

Джері Холлівелл і Мелані Бі

Як повідомляв портал "Знай.uа", Spice Girls вперше з'явилися на публіці без Вікторії Бекхем.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, відома американська співачка і учасниця культової групи Spice Girls Емма Бантон порадувала фанатів новиною, що скоро виходить заміж.