Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому з'явилася в незвичайному образі. Як виявилося, Катя відвідала весілля Потапа і Насті Каменських у неймовірній сукні, а деякі шанувальники навіть відзначили, що наряд телеведучої був кращим, ніж у самої нареченої.

На фото видно, що Осадча прийшла на весілля разом з чоловіком – відомим українським телеведучим Юрієм Горбуновим. Він був одягнений у класичний чорний костюм з білою сорочкою і метеликом. А от Катя вибрала для торжества довгу пастельну сукню з яскравим флористичним принтом. Вона доповнила свій образ червоними човниками на шпильках.

У підписі до фотографій Катя Осадча написала: "Щасливі ми, на щасливому весіллі @realpotap @kamenskux. My Dress @tulipiabridal". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію телезірки. Багато відзначили, що неймовірне плаття Каті навіть затьмарило сукню нареченої.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.