Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала ролик-анонс нового випуску свого шоу "П'ятниця з Регіною". В гості до телезірки прийшла відома російська блогерка і письменниця Наталя Краснова.

Так, у ролику, який з'явився на сторінці Тодоренко, вона показала найгарячіші моменти інтерв'ю з Красновою. Дівчата поговорили на досить відверті теми – секс "для здоров'я", зради чоловіків, виховання дітей, кар'єра. Одним словом, новий випуск шоу Регіни вийшов веселим і цікавим.

У підписі до відео Тодоренко написала: "Хлопці! Сьогодні в @prtshow «П'ятниці з Регіною» супергість Наташа Краснова @krasnovanatasha! Скажу вам чесно, я захоплююся цією диво-жінкою! Вона прекрасна, з відмінним почуттям гумору, щира, зворушлива і, найважливіше, вона дуже чесна! У нашому випуску ми поговорили про книгу «Колишні», про зради, про те, яке це – бути дружиною відомого хокеїста, про мільйони від блогів і, звичайно, я не змогла не побувати «в ліжку з Красновою»! Ну а в рубриці «Вирвалася» діджитал-маркетолог Маргарита Билініна @margo_bylinina розповість, як монетизувати свою діяльність через Инстраграм! Дивіться самі, адже відео вже на каналі! Як завжди, – посилання в профілі!".

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.