Один з лідерів фольк-рок-групи Kozak System і акордеоніст Іван Леньо розповів про історію, яка могла б закінчитися фатально для нього. Відповідний пост з'явився в Facebook артиста.

Іван розповів, що сталося з ним на традиційній пробіжці по лісі. І все почалося із звичайної великий гілки на дорозі.

"Я не містик, та не фаталіст, але… Сьогодні біжу по лісі свої традиційні 10 км. на стежці Попереду бачу велику гілку, що впала з дерева і перекрила доріжку. Її можна було перескочити, що я і зібрався зробити…", - почав свою розповідь Іван.

Музикант подумав, що гілка стане перешкодою для велосипедистів і варто було б її прибрати. При цьому Іван зазначив, що йому не особливо хотілося зупинятися, адже в бігу досить важливо тримати темп. І вже коли він підбіг до гілки, то вирішив все-таки її перескочити.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Полінувався. І ось в стрибку я приземляючись, бачу реальну гадюку, яка вже майже відповзла від стежки в ліс. Але мені все-одно довелося зробити викрутас в повітрі, щоб не наступити на неї", - пояснює він.

При цьому музикант описує, що почав думати про те, що якщо б він зупинився на 10 секунд, щоб відкинути гілку, і не побачив би гадюку зовсім, вона вже встигла сховатися в кущах. А полінувавшись, він міг бути укушеним і тоді невідомо, чим би це могло закінчитися для музиканта.

Іван окремо відзначив, що це саме не вже, а гадюка.

"Так, пост написаний з розрахунком зменшити наплив шашличників в Пуща Водицький ліс, а то загадили вже все до непристойного. Ну і думайте про інших, це іноді корисно для здоров'я", - резюмував музикант.

Я не містик, і не фаталіст, але... Сьогодні біжу по лісу свої традиційні 10 км. Попереду на стежці бачу велику гілку,...

Geplaatst door Ivan Lenyo op Maandag 27 mei 2019

Нагадаємо, лідер Kozak system закликав боротися за уми.

Як повідомляв Знай. ua, топ-9 зоряних волонтерів, не злякалися куль і мінометів .

Також Знай. ua писав про топ-10 українських зірок, гідних поваги.