Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила ніжне селфі без макіяжу, позуючи з букетиком білих і рожевих півоній. Так, артистка зізналася, що місяць травень - її улюблена пора року, а шанувальники не відразу впізнали Катю без косметики.

"Улюблена пора, улюблені квіти! #травень #півонії", - поділилася емоціями Осадча. Фолловери взялися коментувати: "Квітка в квітах🌹🌹🌹", "Яке тендітне фото 🌸", "Дуже красива, натуральна, жіночна, така домашня, м'яка і пухнаста, дуже класна, не всі можуть себе показати натуральними, і Катюша дуже гарна така!!!", "Мені теж подобаються півонії😍👍 Ви схожі на неповнолітню дівчинку☺🔆", "🙄🙄🙄🙄 не впізнати 😧", "Як дитина.це ближче до дитинства напевно Катя була така в дитинстві", "не знаю але мені ви натуральна миліше і більш симпатична, є у вас такий французький шарм", "Зайчик♥♥".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.