Шанувальники просять 52-річну Сумську не викладати фотографії без макіяжу. Про це передає Clutch.

Важко уявити, що ця чарівна жінка ось уже два роки, як бабуся чарівної дівчинки. У свої 52 народна артистка України виглядає приголомшливо! Найдивовижніше, що Сумська з задоволенням ділиться фотографіями з особистого архіву і не боїться показати своє обличчя без макіяжу і накладних вій.

Так і сталося днями, коли на фан-сторінці Сумської з'явилося чергове фото без фільтрів.

"Всім гарного дня!", - було підписано під знімком.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зазвичай шанувальники тут же починають завалювати зірку компліментами і захоплюватися її вічною молодістю, але цього разу щось пішло не так. Деякі фанати досить агресивно відреагували на знімок актриси і написали, що більше не хочуть бачити її одкровення:

"Навіщо стільки правди?", "Стара колоша", "Підстаркувата жіночка. Волосся краще зібрати", "Таке враження як тільки після кастингу П’єра Вудмана))))", "І тім не менше, добре помітно, що рот до вух натягнутий. Ще кілька років тому такого не було", "Брови завжди👎🏿🙈", — писали фоловерів.

Але, заради справедливості варто сказати, що були і ті, хто продовжує захоплюватися красою відомої актриси: "Красуня", "Чарівна жінка і без макіяжу!", "А вона мені подобається"і т. д.

Звичайно ж кожен має право на свою думку, але щоб бути об'єктивними хочемо запропонувати ще кілька знімків Ольги Сумської без макіяжу і запропонувати кожному зробити власні висновки.

Нагадаємо, Ольга Сумська закохала мережу фото у вишиванці.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ольга Сумська показала своїх дівчаток і довела підписників до сліз.

Також Знай.uа писав, похмуре фото Горбунова і Осадчої змусило фанатів хвилюватися.