Епатажна українська співачка Оля Полякова оголосила про створення "першої жіночої партії України". Схоже, співачку надихнули колишні колеги "по цеху" – чого варто тільки приклад актора і шоумена Володимира Зеленського, який виграв вибори і став президентом України. До того ж, у Зеленського мають намір привести у Верховну Раду ще й партію під назвою "Слуга народу".

А ось Оля Полякова збирається стати "служницею народу" і вже показала "логотип" власної партії. У своєму Instagram артистка опублікувала кумедний фотоколаж, на якому постала в образі "служниці" з булавою в руці. А у підписі до фото написала: "З днем блондинок! Давайте робити світ світлішим!". Треба сказати, що шанувальники дуже неоднозначно відреагували на такий пост і заяву Ольги про похід у політику. Одні готові її підтримати, інші ж відмовляють і вважають, що це перебір.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.