Улюбленці українців Потап і Настя Каменських нарешті узаконили стосунки в заміському столичному ресторані, розташованому в Голосіївському районі Києва. Весілля відвідали багато зірок українського шоу-бізнесу. Через день після гулянь молодята вирушили у подорож. Як повідомила в своєму Instagram дружина соліста групи "Время и Стекло" Позитива Ганна Андрійчук-Завгородня, полетіли на відпочинок Потап і Настя на літаку, який новоспечений чоловік Каменських подарував їй.

Завдяки різноманітності інтернет-програм, шанувальники Каменських і Потапа отримали можливість подивитися, як виглядатиме дитина улюблених виконавців. З'єднавши фото Олексія і Анастасії вийшла дуже мила дівчинка.

Вік і стать малюка програма вибирає сама, але користувач у будь-який момент може подивитися і інший варіант переключивши на немовля.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, що Каменських в бікіні засвітила круглий животик, його вже не приховати: трішки вагітна.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.