Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала цікаве відео, яким привітала російський телеканал з Днем народження.

Як виявилося, Регіна вміє грати на баранах і влаштувала "оркестр" з хлопчиком з гітарою. На шум в кімнаті почали реагувати сусіди і телеведуча думає, куди сховати хлопчика, ніби він її коханець. В кінці Тодоренко говорить фразу: "Даремно так рано вийшла заміж". А у підписі до відео написала поздоровлення улюбленому телеканалу, на якому працює.

"З Днем народження, дорогий мій канал! Завжди будь трендсеттером! Іншим я @fridaytv не уявляю! Рєбятушки, допоможете мені привітати наш канал з днем народження? #регіна+1 #регинатодоренко", - написала Тодоренко.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.