Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала гаряче рекламне фото, на якому позує в красивій спідній білизні. Як виявилося, Регіна стала героїнею рекламної акції компанії Venus і бренду купальників Calzedonia.

"На честь початку літа, 2 улюблених бренди @venus.russia.official і @calzedonia, об'єдналися і запустили АКЦІЮ! Поспішайте у магазини за пачками зі стікером, щоб встигнути взяти участь і отримати гарантовані подарунки за покупку: пляжні аксесуари, знижки на нову колекцію купальників #calzedonia і інші призи. Все дуже просто! 1. До 15.07 купити Venus з зеленим стікером #calzedonia. 2. Відклеїти стікер і дізнатися, який у вас подарунок. 3. Отримати подарунок в будь-якому магазині Calzedonia, включаючи інтернет-магазин – заодно оцініть красу нової колекції купальників", - написала телезірка у підписі до фото.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.