Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мамі. Нещодавно 14-річна знаменитість похвалилася своїм першим масштабним виступом на сцені, чим викликала масу суперечок в коментарях. Так, дівчинка виконала пісню на шоу "Comedy Kids", позуючи в стильному комбінезоні. Варто відзначити, що всім, кому виступ не сподобалося, Оля Полякова відповіла особисто в досить грубій формі.

"Ну ось і відео з концерту , я займаюся трохи більше півроку і вже показую успіхи а все завдяки моєму чудовому вчителю @natam69спасибі вам велике, а у вас є хобі, і скільки ви цим займаєтеся ?", - поділилася емоціями Полякова-молодша. Фолловери взялися коментувати: "Машаа, це чудово!! 👍🏻👍🏻 Умнічка! Удачі тобі!😘", "УМНІЧКА продовжуй і нікого не слухай 🌼🌼🌼", "Дуже круто 😍😘❤️", "Красуня🔥🔥🔥", "Якщо чесно, то слабенько. У нотки пару-трійку раз не потрапила, а пісня взагалі хрінь. Але...є і хороше. На сцені не зім'ялася, не соромилася! ", "Машка пісня занадто складна для твого голосу.. А ВЗАГАЛІ розумничка, займайся далі і все у тебе вийде".

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.